Luks is opgericht in Antwerpen in 1994 als familiebedrijf. In de bruisende winkelstraat Carnotstraat hebben wij ons vol enthousiasme ingezet om de Antwerpse klanten en toeristen de beste service te bieden. Dit was niet zonder succes. Luks heeft namelijk duizenden internationale tevreden klanten die steeds terugkomen.

In 2014 was het tijd voor een uitbereiding van de zaak en is Luks verhuisd naar het Koningin Astridplein 14, in Antwerpen waar ook het 5 sterren hotel Radisson Blue en zijn filiaal Park Inn gelegen zijn. De zaak ligt op 200m van het beroemde Centraal Station van Antwerpen en op wandelafstand van de bekende winkelstraat Meir. Op deze nieuwe locatie zijn wij in staat om een nog betere service te bieden aan onze klanten.

Gedurende 25 jaar staan wij garant voor een kwalitatieve service en professioneel advies in edele metalen.

Luks is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van juwelen en diamanten, vakkundige herstellingen in eigen atelier, het maken van gouden naamplaatjes, gravuurwerk, het maken van juwelen naar een persoonlijk ontwerp etc.

De zaak groeit alsook onze dienstverlening, deskundigheid en ervaring.

Om in te spelen op de hedendaagse ontwikkelingen in de sector, biedt Luks ook alle diensten aan met betrekking tot de aankoop en verkoop van beleggingsgoud (21.6 karaat, 22 karaat en 24 karaat (fijn goud) en alle andere edelmetalen zoals goud, zilver, platina en palladium. En dit in verschillende vorm, van munten en korrels tot staven van 24kt van 10, 20, 50, 100 gram en meer.

Onze collectie van gouden juwelen is in de laatste jaren aangevuld met een groot assortiment van zilveren juwelen in verschillende modellen.

De nieuwe webshop begint ook een belangrijke rol te spelen in onze vertrouwde service naar de klanten toe.

Onze belangrijkste troeven zijn betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, nauwkeurigheid, stiptheid, flexibiliteit en eerlijke prijzen.

LUKS is ingeschreven in het Waarborgregister van de Koninklijke Munt van Belgie als fabrikant, groot en kleinhandel, designer en hersteller. Vanaf 2014 krijgen wij een uitzonderlijke registratie voor ons professioneel merk: een juwelen stamp (“Handtekening”) van het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom.

Antwerpen en de Diamantindustrie